✨ OPEN VOOR BOEKINGEN VANAF MEI✨

EXPLORE

Home

Aanbod

Blog

INFORMATIE

Over mij

Werkwijze

Website op maat

Branding

Website check-up

Portfolio

Contact

Technisch VA

De weg naar jouw nieuwe branding en / of website

Samen gaan we in gesprek, we kijken naar wie jij bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Wat zijn jouw merkwaarden? Wat is jouw missie?

We bespreken je doelgroep. Wie zijn zij? Wat hebben zij nodig?  Wat ga jij voor hen betekenen? Ik will alles over jouw en je bedrijf weten. We zoeken samen de diepgang op om tot een krachtige brandstory te komen. Dit vertalen we naar een unieke branding en/of website.

Hieronder vindt je mijn werkwijze en de meest gestelde vragen.

Als eerste plannen we natuurlijk een kennismaking om te kletsen over wat jij nodig hebt en wat jij wilt. Daarna gaan we samen op onderzoek uit: Wie ben jij? Waar word jij gelukkig van? Wat is jouw missie en hoe gaan we jouw brandstory creëren?  
Dit is een kleine greep uit de vragen die je gaat beantwoorden doormiddel van een diepgaande vragenlijst die je van mij krijgt. 

Tijdens het ontwerpproces beginnen we met het maken van een moodboard. Jij maakt een eigen moodboard met alles wat je mooi en inspirerend vindt. Naast dat jij een moodboard maakt, maak ik op basis van de informatie, vragenlijst en ervaring die ik heb als designer ook een moodboard. Deze twee voeg ik strategisch samen en stuur ik naar je toe in een moodboard sheet. In dit sheet staan twee richtingen en tekst & uitleg over waarom er gekozen is voor bepaalde kleuren, lettertypes enz. Wanneer je jouw richting hebt gekozen start ik met het ontwerpen van de eerste concepten, deze werken we steeds verder uit.

Wat heeft jouw bedrijf nodig qua uittingen en elementen? Daar gaan we samen naar kijken. Vervolgens ontvang je aan het eind van onze samenwerking alle bestanden in de benodigde bestandsformaten, zodat jij eindelijk jouw nieuwe branding en/of website met de rest van de wereld kunt delen. Daarnaast ontvang je een Brand Book waarin kleurcodes en andere belangrijke zaken worden opgenomen. Deze kun je in de toekomst gebruiken wanneer je even kwijt ben welke kleurcodes er ook al weer bij jouw branding horen. Ben je klaar om dit avontuur samen aan te gaan? 

Meest gestelde vragen

KAN IK IN TERMIJNEN BETALEN?

Yes, dat kan zeker!
Je betaald standaard 50% vooraf en 50% vlak voor live-gang van je website en/of branding. Het is eventueel ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

KAN IK ZELF AANPASSINGEN DOEN AAN MIJN WEBSITE?

Ja dat kun je zeker! Je ontvangt van mij een video waarin ik tips en uitleg geef over het gebruik van het thema, plugin’s en meer. Daarnaast laat ik in die video ook zien hoe je bijvoorbeeld teksten of fotos zelf kunt aanpassen.

WELKE HOSTING HEB IK NODIG?

Er zijn ontzettend veel hosting bedrijven. Maar wat is nou een goede hosting? Een goede hosting is erg belangrijk, waarom? Omdat deze bijdraagt aan de snelheid van je website.  En zeg nou zelf, niemand wilt een langzame website.
Ik adviseer mijn klanten vaak om hun hosting bij bijvoorbeeld Siteground af te nemen. 

IK TWIJFEL NOG EEN BEETJE....

Een website laten ontwerpen en bouwen of een branding laten ontwerpen is natuurlijk een grote investering in je bedrijf. Wel eentje waar je heel lang plezier van gaat hebben. Veel van mijn klanten komen bij terecht nadat ze eerst heel veel uur zelf in hun website gestoken hebben, zonder resultaat. En dat is zonde want die tijd en energie kun je beter ergens anders in je onderneming stoppen. Ik snap dat je twijfelt, neem gerust contact met me op als je nog meer vragen hebt.

KUN JIJ HET ONDERHOUD VAN MIJN WEBSITE DOEN?

Het is zeker mogelijk om het onderhoud van je website door mij te laten doen.
Het kan best ingewikkeld zijn om je website te onderhouden, wel enorm belangrijk. 
Je kunt bij mij een onderhouds-pakket afnemen van €20 per maand (Jaarlijks gefactureerd). Dan update ik maandelijks je website aan de achterkant, en los ik technishe dingen op. 

* Dit onderhouds-pakket is alleen voor het technishe gedeelte van je website. Ik doe design-technish niks aan de website, tenzij je me daar uiteraard apart voor vraagt… super leuk juist!