OPEN VOOR BOEKINGEN VANAF MEI

EXPLORE

Home

Aanbod

Website op maat

One-Page Website

Branding

Website check

INFORMATIE

Over mij

Werkwijze

Projecten

Contact

De weg naar jouw nieuwe branding en / of website

Samen gaan we in gesprek, we kijken naar wie jij bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Wat zijn jouw merkwaarden? Wat is jouw missie?

We bespreken je doelgroep. Wie zijn zij? Wat hebben zij nodig?  Wat ga jij voor hen betekenen? Ik will alles over jouw en je bedrijf weten. We zoeken samen de diepgang op om tot een krachtige brand story te komen. 

Als eerste plannen we natuurlijk een kennismaking om te kletsen over wat jij nodig hebt en wat jij wilt. Daarna gaan we samen op onderzoek uit: Wie ben jij? Waar word jij gelukkig van? Wat is jouw missie en hoe gaan we jouw brandstory creëren?  
Dit is een kleine greep uit de vragen die je gaat beantwoorden doormiddel van een diepgaande vragenlijst die je van mij krijgt. 

Tijdens het ontwerpproces beginnen we met het maken van een moodboard. Jij maakt een eigen moodboard met alles wat je mooi en inspirerend vind. Naast dat jij een moodboard maakt, maak ik op basis van de informatie, vragenlijst en ervaring die ik heb als designer ook een moodboard. Deze twee voeg ik strategisch samen en stuur ik naar je toe in een moodboard sheet. In dit sheet staan twee richtingen en tekst & uitleg over waarom er gekozen is voor bepaalde kleuren, lettertypes enz. Wanneer je jouw richting hebt gekozen start ik met het ontwerpen van de eerste concepten, deze werken we steeds verder uit.

Wat heeft jouw bedrijf nodig qua uittingen en elementen? Daar gaan we samen naar kijken. Vervolgens ontvang je aan het eind van onze samenwerking alle bestanden in de benodigde bestandsformaten, zodat jij eindelijk jouw nieuwe branding en/of website met de rest van de wereld kunt delen. Daarnaast ontvang je een Brand Book waarin kleurcodes en andere belangrijke zaken worden opgenomen. Deze kun je in de toekomst gebruiken wanneer je even kwijt ben welke kleurcodes er ook al weer bij jouw branding horen. Ben je klaar om dit avontuur samen aan te gaan?