✨ OPEN VOOR BOEKINGEN VANAF MEI✨

EXPLORE

Home

Aanbod

Blog

INFORMATIE

Over mij

Werkwijze

Website op maat

Branding

Website check-up

Portfolio

Contact

Technisch VA

HOE STAAT JOUW WEBSITE ER VOOR?

Staat je website eindelijk of al een tijdje online? Dan is het wellicht tijd voor een Website check-up, of zoals ik het ook graag noem: een website APK!

Je hebt je website online staan, maar daarna heb je er eigenlijk nooit meer naar omgekeken; oeps! Zelf weet je niet hoe je dit moet aanpakken dus je laat het maar voor wat het is. Hij draait immers nog, dus dikke prima toch?
Nou nee niet echt. Op langer termijn kan je site hierdoor ‘kapot’ gaan, krijg je fout na foutmelding en word het allemaal nog ingewikkelder om dit op te lossen.

Een website Check-Up is perfect wanneer je wilt dat je website weer even helemaal nagekeken word. Is alles up-to-date, werken alle linkjes nog? En werkt er een link niet? Op welke pagina komen je klanten dan terecht?

Naast het technische gedeelte is het ook belangrijk hoe UX proof jouw website is.
UX staat voor: User Experience. Tijdens mijn opleiding tot UX designer heb ik heel veel geleerd op dit gebied. Wanneer ik een site ontwerp en opbouw hou ik hier ook altijd rekening mee en doe ik hier onderzoek naar.

Heb je geen website check nodig, maar heb je wel hulp nodig bij bijvoorbeeld Woocommerce, het instellen van verzendkosten, BTW, of andere technishe website stuf? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met me opnemen.

Hoe werkt een website check up?

 

Wanneer ik een website check-up voor je ga uitvoeren ga ik je site aandachtig bekijken en analyseren.
Het is handig als je mij toegang geeft tot je website, zodat ik ook kan kijken hoe het aan de achterkant van de website gaat.

Wanneer ik alles heb bekeken stel ik hier een document van op. In dit document schrijf ik op wat ik ben tegengekomen qua problemen en krijg je tips en uitleg over hoe je jouw site kunt verbeteren.
Daarna bespreken we dit document tijdens een zoom-call. Tijdens dit gesprek laat ik je zien hoe je bepaalde dingen kunt oplossen/veranderen. Op deze manier is je site straks niet alleen weer helemaal goedgekeurd, zo leer je ook hoe je het in de toekomst zelf in de gaten kunt houden en waar je aan moet denken wanneer je een nieuw design op je website gaat zetten.

Website check bij La vie Creative

Wanneer jij zelf je website gebouwd heb kan het zo zijn dat je site niet UX proof is, wat er toe leidt dat klanten de weg kwijt raken op je site,
dat je teksten en elementen niet op een fijne manier ontwerpen heb waardoor klanten weg gaan klikken.

Dat wil je natuurlijk niet!

Online gebeurd er zoveel, veel meer dan jaren geleden. Je wilt niet dat je klanten op een ‘gebroken’ site
terecht komen, of dat je site zo onduidelijk is dat ze direct weer wegklikken. Wil je meer weten over wat UX Design is? Lees dan hier mijn artikel over UX Design.

Wat word er allemaal meegenomen tijdens de website check up?

De technische kant

– Werken al je knoppen en links op de website?

– Hoe snel laden je pagina’s? En als dit traag is hoe komt dit?

– Zijn je foto’s geoptimaliseerd?

– Als een link of knop niet werkt; waar komen je klanten dan terecht? Een saaie 404 Page of een mooie gepersonaliseerde 404 pagina?

– Klopt je menu? En staat deze ook in een logische volgorde?

– Zijn plug-ins up to date? Gebruik je ook écht deze plug-ins? Of kun je ruimte besparen door overbodige plug-ins te verwijderen?

 

De Design kant

– Is je website qua design UX Proof opgebouwd?

– Kan iedereen makkelijk navigeren door de website en is alles duidelijk?

– Kunnen er dingen verbeterd worden in de User Experience?

– Zijn er andere problemen in het design?

– Heb je een webshop? Hoe verloopt het ‘uitchecken’?

– Kunnen klanten makkelijk en veilig betalen?

Prijs: €139,- *

Nadat ik dit allemaal bekeken heb zet ik voor je op een rij in een handig document en deze bespreken we in een zoomcall van 30-60 minuten.Hierna kun jij met alle punten zelf aan de slag.
Wanneer je het lastig vind om zelf de punten te verwerken of je hebt er geen tijd voor dan kan ik deze punten ook voor je verwerken.
Hiervoor reken ik mijn normale tarief van €45 euro per uur exclusief btw.

Het doel is natuurlijk dat jouw potentiële klanten een warm welkom krijgen op jouw website, en hierdoor een afspraak maken, contact opnemen of je producten kopen in de webshop! En niet dat ze halverwege wegklikken omdat de site niet goed werkt, teksten te lang zijn of bepaalde links en paginas niet goed werken!