Jij werkt elke dag hard aan je onderneming, je passie, je grote liefde! Je doet elke dag wat je leuk vind en bent zo vrij als een vogel. Je runt je eigen unieke bedrijf en bent daar supergoed in.

Daar hoort natuurlijk een website  en branding bij die bij jou past als tweede jas. Op dit moment heb je nog geen website of branding, of op je huidige website komt niet over wie jij echt bent en wat je doet. Je valt niet op, en het straalt niet de energie uit die jij elke dag in je onderneming stopt.

De langdurige struggle met je website en branding is vanaf nu verleden tijd want ik ben hier om jou te helpen!

Wil je een unieke website  of huisstijl laten ontwerpen?

''Ik ben hier voor jou, met een open hart om iets te creëren wat niet alleen mooi is maar ook staat voor verbintenis. Mijn missie is om jou te laten opvallen door een moderne en doelgerichte branding en/of website te creëren. Allemaal ondersteund door diepgaande strategieën en onderzoek. Door onderzoek te doen in wat je doet
en wie je bent, help ik jou om je droomklanten aan te trekken.''

Mijn Missie

The complete Brand Story

INVESTERING €998,- ex btw

Je branding bestaat uit meer dan alleen een logo, en ik ben hier om dit voor jou te ontwerpen. Wellicht ben je al een tijdje aan het rommelen met jouw branding. Of je bent een langdurig logo-ontwerp ontgroeid en brengt het je gewoon niet de hoogwaardige kwaliteit van de diensten of producten die je aanbiedt over. Wellicht heb je nog geen logo....
Laten we daar iets aan doen! ✨ 

✸ Kennismakingsgesprek
✸ Moodboard Sheet
✸ Diepgaande vragenlijst
✸ 2 Logo concepten
✸ Main Logo
✸ Secondary Logo


PLAN EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

✸ Stijlelementen/Illustraties
✸ Logo Mark
✸ Favicon
✸ Kleuren palette
✸ Typografie Selectie
✸ Brand presentatie

COMPLETE BRANDING | HUISSTIJL | LOGO 

Het bedrag word gesplitst in twee termijnen.
50% vooraf en 50% vlak voor live-gang.


Je denkt 'I Got this!', en je begint vol goede moed met het bouwen van je eigen website. Tot je na heel veel uur klem komt te zitten en denkt: “het is toch net niet dat”. Je besluit het op te geven of online te gaan met een website die niet naar je zin is.


Je website is het hart van je onderneming. Dat weet jij ook. Maar je durft niet te investeren en blijft verder ploeteren, op dezelfde plaats.


Je hebt genoeg kostbare tijd verspild zonder enig resultaat! 

Don't worry. Ik ben hier om jou te helpen.

The website story

INVESTERING V.A  €1389,- EXCL BTW

Je wilt een unieke website, eentje die bij jou past als tweede jas. Een website waarbij je niet vastzit aan templates. Eentje waar je geen dure developer nodig hebt die jou website onderhoudt. Daarnaast wil je zelf aanpassingen kunnen aanbrengen aan je website zonder dat deze direct allerlei foutmeldingen geeft.

Dan ben je bij La Vie Creative aan het juiste adres.
Ik creëer websites die er niet alleen mooi en uniek uitzien maar ook strategisch zijn. Met mijn websites loop je niet tegen grote onderhoudsproblemen aan en in de toekomst kan je zelf eenvoudig aanpassingen doen. Zonder gedoe, en zonder code!✨ 

✸ Kennismakingsgesprek
✸ Toegang tot het Elegant
Theme t.w.v €270
✸ Moodboard Sheet
✸ Diepgaande vragenlijst
✸ Tot 5 pagina's
(extra mogelijk tegen meerprijs)
✸ Contact Formulier
✸ Toegang tot Client portal

✸ Uitleg over de website
✸ Basis SEO
✸ Mobiel vriendelijk
✸ Koppeling email
✸ Koppeling Google
✸ Coming soon page

Wil je dat na de oplevering van jouw website alles up en running blijft draaien? Dan kun je gebruik maken van mijn website onderhouds-pakketten. Onderhoud aan je website is super belangrijk. Zo word de website geupdate, beveiligd en worden er back-ups gemaakt voor het geval je website en keer 'uit elkaar' valt. 

BEKIJK DE ONDERHOUDSPAKKETTEN

BEKIJK EXTRA WEBSITE OPTIES

DOE MIJ MAAR ZO'N WEBSITE!

Het bedrag word gesplitst in twee termijnen.
50% vooraf en 50% vlak voor live-gang.

Extra WEBSITE opties

WEBSHOP |

✸ Woocommerce
✸ Tot 10 producten/diensten toegevoegd (zelf kun je uiteraard nog meer toevoegen)
✸ Conversiegerichte checkout
✸ Koppeling Mollie
✸ Automatische facturatie

 €749,- EXCL BTW

extra Pagina's |

 €79,- EXCL BTW

✸ Instagram links
✸ Gratis weggever
✸ Salespagina
✸ FAQ
✸ Extra informatie pagina

BLOG SECTIE | 

 €149,- EXCL BTW

✸ Blog overzichtspagina in jouw huisstijl
✸ Zoekfunctie op blog overzichtspagina
✸ Contactformulier + bedanktpagina op blog overzichtspagina
✸ Custom archiefpagina voor zoekresultaten
✸ Persoonlijke manual + video tutorial hoe je zelf blogs toevoegt

OOK HANDIG |

PRIJS OP AANVRAAG

✸ Copywriting
✸ Professionele foto’s
✸ SEO
✸ Juridische documenten

LATEN WE SAMENWERKEN

Michelle heeft een super mooie website voor mij ontworpen. Precies zoals ik het in mijn hoofd had zitten. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn en neemt je goed mee in het ontwerp proces. Daarnaast geeft ze ook nog een goede uitleg van hoe alles werkt waardoor je de website later zelf nog kan aanpassen, zoals foto’s en teksten. Ik ben heel erg blij met het eind resultaat!

www.luxshots.nl

Michelle heeft perfect aangevoeld hoe ik ben als persoon en heeft hiermee de meest prachtig passende branding kunnen creëren.

Ik ben erg perfectionistisch, dus was van te voren al een beetje bang voor mijn commentaar. Maar alles flowde zo fijn, er was geen commentaar nodig. Enkel een paar kleine aanpassingen. Binnen een paar weken was de branding van SOUL of BLISS geboren.

Als je iemand zoekt voor jouw branding kan ik je met zekerheid vertellen dat het bij Michelle in goede handen is. She is magic!

- SOUL OF BLISS

Michelle van La Vie Creative is echt een topper. Ze heeft voor ons de laatste puntjes op de i gezet voor onze webshop, toen we er zelf niet uitkwamen. Het werk dat ze heeft geleverd, heeft ze heel snel en kundig gedaan. We raden iedereen La Vie Creative aan. Niet twijfelen, maar doen!

- ZUSJESKRAAN.NL

Extra Design

PRIJS OP AANVRAAG

Heb jij een supertof product ontwikkeld waarvoor je een verpakking nodig hebt? Ben je opzoek naar een ontwerp voor jouw visitekaartjes, stickers, flyers, verzenddozen en meer? Neem dan vooral contact met me op, samen zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn. 


VERTEL ME MEER!