Aanbod

Werkwijze

Portfolio

Contact

✸ Website op maat

✸ Complete Branding

✸ Over mij

Hi there!
Mijn naam is Michelle

OOK WEL BEKEND ALS MIEP | POTTERHEAD | GRAPJES MAKER EN EIGENAAR VAN LA VIE CREATIVE

Over La Vie Creative
Design studio

Ongeveer 6 jaar geleden ben ik begonnen met werken als grafisch vormgever. Toen nog voor verschillende bureaus. Ik heb daar veel ervaring opgedaan maar het was niet precies wat ik me voor ogen had. Ik wilde mijn eigen style meer ontwikkelen, en dat heb ik de afgelopen 3 jaar gedaan.

Ondertussen had ik een eigen bedrijf als content creator en maakte ik met heel veel plezier content op social media voor verschillende merken. De meeste mensen zullen mij kennen onder de naam @momoftherebels vanwege de photoshop foto manipulaties. Daarnaast hield ik een blog bij, waarin ik een kijkje gaf in ons leven. Maar na 3 jaar begon het ontwerpen steeds meer te kriebelen en ik besloot om La Vie Creative op te starten. Een design studio voor kleine, creatieve en professionele ondernemers.

Een goede website en branding is heel belangrijk wanneer je begint met het opzetten van jouw bedrijf. Door een juiste branding en een goed werkende (en uitziende) website trek jij jouw droomklanten aan. Zij gaan zich vertrouwd voelen met jou en je bedrijf door de herkenbaarheid van je Branding/Huisstijl en website!

Liefs,
Michelle