Ben je enthousiast geworden om samen met mij aan de slag te gaan? Vul dan vrijblijvend dit formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Voor andere vragen kun je me bereiken op 
info@laviecreative.nl

Verzenden

HEAR FROM YOU

We can't wait to 

Your message has been sent.
We'll BE IN TOUCH SHORTLY!

THANK
YOU!

Meanwhile:

Tijdens ons eerste gesprek kan ik daar een betere schatting van maken. Ik hou altijd 2-4 weken aan voor een complete branding en 2-6 weken aan voor een custom website. 

Ja zeker! Ik werk met een aantal verschillende platformen. Tijdens ons eerste gesprek adviseer ik je in welk platform jij het beste kunt gebruiken in combinatie met jouw doelen en wensen. Het ene platform werkt beter met bepaalde wensen dan het andere platform dus dat gaan we samen van tevoren bekijken!

Ja zeker! Je betaalt bij bij 50% van het bedrag vooraf en 50% vlak voor launch van de website of live-gang van je branding. 
Het is eventueel ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen hier kan ik in overleg een apart contract voor opstellen.

Wanneer je door mij je website laat ontwerpen en bouwen krijg je ook de optie om door mij het onderhoud te laten doen. Hierdoor hoef jij niet meer te stressen over belangrijke back-ups en beveiliging + het kan ook aanzienlijk schelen op je jaarlijkse kosten. Wanneer je kiest voor een wordpress website en bij mij het onderhoud's pakket afneemt, krijg je bijvoorbeeld lifetime toegang tot de software waar je website op draait t.w.v €270,-. Wil je liever alles zelf in beheer nemen? Dan is het het wel noodzakelijk deze licentie zelf aan te schaffen.

Ja zeker! Het is mijn bedoeling om ervoor te zorgen dat jij in de toekomst zelf aanpassingen kunt aanbrengen aan je website. Bijvoorbeeld het veranderen van teksten, foto's, een pagina toevoegen, producten toevoegen en meer! Wanneer jouw website live is plannen we nog een keer een TEAM/ZOOM meeting zodat ik je live kan uitleggen hoe jouw website werkt. Maar ook krijg je een persoonlijke manual.

Ja hoor! Bij mij heb je de mogelijkheid om bovenop het website pakket extra's toe te voegen. Zoals bijvoorbeeld de start van een webshop. Hier kun je alle extra's terugvinden. 

Wanneer je met mij samenwerkt is het de bedoeling dat je zelf zorgt voor een domeinnaam en hosting. Waarom? Dit staat vaak op naam van een bedrijf en het is gewoonweg verstandig dit zelf in beheer te hebben. Wel geef ik je advies over de juiste hosting, want een snelle hosting is erg belangrijk naast een goede website!

Elke website is uniek sommige websites hebben uitgebreidere dingen nodig dan andere. Denk aan een booking-systeem,  online leeromgeving enz. Hiervoor zitten extra kosten verbonden, maar deze kosten bespreken we altijd vooraf. 

Een goede branding bestaat uit veel meer dan alleen een logo. Ik geloof niet in in-complete plaatjes en daarom ontwerp ik nooit alleen een logo omdat ik weet dat dit niet goed genoeg is voor jouw bedrijf. Een complete branding geeft je betrouwbaarheid bij klanten en herkenbaarheid bij klanten

FAQ | FAQ | FAQ | FAQ | FAQ | FAQ | FAQ | FAQ | FAQ | FAQ| FAQ | FAQ